tirsdag 18. november 2008

En nytting funksjon

Med den aktiviteten som er på it's learning i Nordland dette året, er det en reell fare for at du kan komme til å gå glipp av viktige meldinger som sendes om du er en av dem som ikke sjekker meldingskontoen din jevnlig. Mange elever søker opp lærere og andre ansatte via it's learning og sender meldinger til dem i den tro at de sjekker kontoen jevnlig. De står jo som aktive deltakere i systemet .

Om du er en av dem som ikke logger deg på it's learning så ofte, kan det være en reell fare for at du går glipp av ting som du burde ha lest og det kan jo få konsekvenser . Da finnes det ei fiks løsning som du kan bruke til å følge med likevel .

Logg deg på it's learning og klikk på arkfanen Mine innstillinger. Gå videre til Endre detaljer og legg inn adressen til e-postkontoen som du leser til daglig i feltet E-postadresse. Husk å klikk på Lagre nederst på siden. Om du har tid, kan du jo også sjekke resten av opplysningene her og rette opp eller legge inn det som er feil/mangler. Husk å lagre!

Etter at du har lagret, klikker du på arkfanen Meldinger og på Meldingsinnstillinger nesten helt øverst i venstre meny. Velg så Ja, videresend til adressen som jeg har spesifisert i min profil (din aktive e-postadresse). Husk å lagre.

Fra nå av vil en kopi av alle meldinger som du får tilsendt i it's learning bli sendt til din aktive e-postkonto og du unngår at viktige ting blir oversett. Om avsenderen har lagt inn sin e-postadresse i it's learning, kan du i tillegg svare direkte via e-post uten å logge inn i it's learning .

Ingen kommentarer: