onsdag 4. februar 2009

Funksjonen Vurder flere i it's learning

Om du har behov for å kunne vurdere flere oppgavebesvarelser i it's learning samtidig, finnes det en funksjon finnes det en funksjon som gir deg denne muligheten. Funksjonen Vurder flere kom på plass etter at mange lærere etterlyste en mulighet til å sette vurderingsstatus, kommentarer og karakter på mange besvarelser samtidig - f.eks sette Godkjent på 30 besvarelser i en operasjon. I følge de som har testet den fungerer den også helt perfekt.

Det som imidlertid ikke er like greit, er at funksjonen overskriver alle data som tidligere er skrevet inn i feltene vurdering, status og kommentar i besvarelsene du velger å vurdere under et. La oss si at du har lagt inn individuelle kommentarer i 30 besvarelser og så velger å bruke Vurdere flere for å legge inn status = Godkjent for alle 30 samtidig. Etter at operasjonen er gjennomført vil du sitte ignen med 30 besvarelser med status = Godkjent, men ingen kommentarer.

Skal du derfor bruke en kombinasjon av Vurdere flere og individuelle vurderinger, må du kjøre Vurdere flere først og så gjøre de individuelle vurderingene etterpå.

it's learning lover at de med det første skal legge inn en advarsel om denne problematikken i programmet.

Ingen kommentarer: